Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA

Hyundai KONA 9.175
Hyundai KONA

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Hans Verschoor07-06-2018
   (9.7)

   Een hele goede keus bij de aanschaf van de nieuwe Kona, zeer tevreden over kwaliteit en veiligheid. Mooi model en van alle gemakken voorzien.

  • A. Clarisse07-06-2018
   (6.9)

   Na een iX20 is dit een hele overstap. Ik mis de automatisch inklapbare spiegels maar het prijsverschil van de uitvoering van de Kona waar dit wel op zit is dat mij niet waard. Ik heb er een trekhaak op laten zetten maar nu protesteren de achteruit rij sensoren frequent en heb ik ze uit moeten zetten. gelukkig nog een achteruitrijkamera. Het opberg vak in het midden van de consol is ronduit slecht geplaatst.en is meer een obstakel dan een handige armsteun met opberg ruimte. De auto zelf rijdt heerlijk en de rest van het interieur is prima. Als ik nu opnieuw een auto zou kiezen dan denk ik dat de Kona het niet zou worden..

  • Alex05-06-2018
   (8.3)

   De Hyundai Kona is een mooie auto met een sportieve uitstraling. Deze heeft een uitgebreid assortiment aan opties (Comfort Plus). De wegligging is zeer goed. De 1.0 motor met een indrukwekkende 120pk presteert opmerkelijk goed. Dit brengt wel direct een negatieve punt met zich mee. Het gemiddelde verbruik valt best tegen. Met veel beheersing blijft het bij 6,8 L/km te brengen (slordige 1 op 15). De LED stadsverlichting is erg fraai, maar zodra het donker wordt en het dimlicht ook aan gaat, valt het eigenlijk weer tegen. Er ontstaat een vreemde combinatie van mooi fel wit licht (LED) boven een minder fel geel licht (halogeen). Achteraf nog nagevraagd of er een (betaalbare) oplossing is om ook het dimlicht gelijk te maken aan stadsverlichting, maar dit blijkt niet mogelijk volgens de dealer in Amsterdam Zuidoost. Het interieur van de auto is erg mooi afgewerkt. Enige punt van kritiek is het tekort aan opbergvakken. Er is alleen een handschoenenkastje en opbergvak in het midden.

  • Wilfried Willemen23-05-2018
   (8.9)

   We zijn blij verrast van het vermogen (120pk) van onze nieuwe Kona comfort- plus. Met name de power die de auto heeft bij het trekken van onze caravan.(1000 kg beladen) Auto met caravan combinatie gaat lekker mee met het verkeer. Bij kruis snelheid van 95 km/u voldoende power over om in te halen. Auto trekt de caravan probleemloos in zijn zesde versnelling bij 95 km/uur en een toerental van 2000 t/pm Verbruik ongeveer 1 op 10 km.

  • Nico Boeren12-03-2018
   (9.4)

   Geweldige auto zeker de premium versie.gekocht bij Barten in Duivendrecht een uitstekende dealer betrouwbaar en deskundig personeel

  • Bastiaan Meijboom06-02-2018
   (10.0)

   Na een paar jaar gereden te hebben in de I40 tot volle tevredenheid, sinds kort overgestapt naar de KONA Premium . Deze had ik blind besteld in oktober 2017. Kleur Velvet Dune. Vorige week kon ik hem halen bij onze dealer in Spijkenisse. Fantastische kleur geen spijt dat ik deze kleur had gekozen. Mooi ontwerp en goed overzichtelijk design. Rijeigenschappen zijn goed en de veiligheidsvoorzieningen zijn uitstekend en werken snel en goed naar behoren. Navigatie werkt uitstekend en is snel met het verwerken van de route.Audio systeem van Krell is fantastisch en geeft een perfect geluid. De 1.0 T motor is ruim voldoende om goed mee te kunnen in het verkeer. Sportieve auto gewoon doen!

  • Michel Annot06-02-2018
   (9.1)

   We rijden nu 6 weken met de Kona en zijn er super blij mee. Ik vind hem behoorlijk zuinig. Wat mij vooral bevalt dat hij lekker kan mee komen in het verkeer . De auto is ook behoorlijk stil ondanks de 18 inch velgen. Kortom een prima auto. Natuurlijk zijn er ook wel min puntjes. Wat mij vooral stoorde was het licht in de koplampen dit gaf een gele gloed.In verhouding met de led-verlichting stoorde ik mij daar aan door de dealer zijn daar nieuwe witte lampen in gezet . Nogmaals super blij mee.