Top

Reviews & Ratings Hyundai Tucson

Hyundai Tucson 8.9277
Hyundai Tucson

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • J Bouw23-11-2018
   (9.1)

   Heel fijne auto het is mijn 3e Hyundai probleemloze auto's Met heel fijne dealers waar de klant echt klant Hilversum en Harderwijk echt vriendelijk en zeer betrokken personeel Zeker door mij aanbevolen

  • enne Jager08-11-2018
   (9.1)

   Vele jaren Toyota Verso te hebben gereden was ik toe aan een andere auto kwa interieur en exterieur. Na vele testen te hebben gelezen en een proefrit gemaakt kwam ik tot de conclusie dat deze auto bij ons paste. Nu 3 jaar in het bezit van een Hyundai Tucson 1.6 GDi comfort. Zowel het interieur, het zitcomfort en het rijden ook op lange afstanden (Itali?) bevalt prima.

  • C Stassen02-11-2018
   (9.1)

   Nu ik mijn Hyundai auto 10 weken heb vallen mij enkele min punten op waar de dealer ons op hadden moeten wijzen. Zoals wat wij echt vervelend ervaren, mijn vrouw is klein en haar stoel kan niet in HOOGTE verstelbaar.dus ze heeft ook niets aan de zonneklep. Dan de hoofdsteunen kan je ook niet verstellen (naar achter of naar voor). Dit rijdt voor haar NIET prettig. Dat zijn de grootste euvels, de andere zijn aan de voorkant weinig bergruimte.

  • ed 02-11-2018
   (8.9)

   premium automaat turbo 1.6l, 2015 Fijne auto, stil, goede wegligging, goede caravantrekker 1550kg, verbruik redelijk 1:12 a13, na 3jr nog geen problemen, botspreventie werkt echt en goed, cruisecontrole werkt perfect MINpunten: -banden maken veel lawaai, na 3 jr michelin aangeschaft en nu stiller en minder bonkerig- -audio luidsprekers hebben een te lage kwaliteit -navigatie is nagenoeg onbruikbaar doordat kaarten 3 jaar achterlopen, ondanks updates elk jaar , dus tomtom aangeschaft -stoelen zijn wat te hard -climate control werkt niet comfortabel, teveel variatie in temperatuur, te langzaam reagerend

  • Vasile Kerezsi24-10-2018
   (9.1)

   Hele mooieen betrouwbare auto verbruik 1op 13 maar de ouderhoud is heel duur Hyundai garage vraagt 79,00 euro ex Btv aan arbeidsloon voor vervangen voor de luchtfilter wat 5 minuten werk is en nog eens 79,00 ex btv voor vervangen van de airco filter wat ook 5 min werk is kortom hyundai dealers in Nederland vragen twee uur werkloon voor 10 min werk Voor mijn Tucson uit 2015 kost een grote beurt 540 euro terwijl de onderdelen geen 200 euro kosten en binnen 1 uur zijn ze klaar bij de dealers,, en bij een Bovag garage ben ik 300 euro kwijt voor een grote beurt, Kortom een hele moie auto maar hou rekening met de ondehouds kosten maar als je het zelf kan ben je rond 50 euro kwijt voor een kleine beurt,en rond 130 euro voor een krote beurt.