Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 9.0103
Hyundai IONIQ Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Dian 13-06-2017
   (9.4)

   Prima auto, kan ik iedereen aanraden. En zeer tevreden over de dealer, en de nazorg bij kleine ongemakken in het begin. Zou deze auto zo weer kiezen!

  • Ronald Ouden15-05-2017
   (8.6)

   Rij nu een week in de IONIQ hybride en kende de auto al een beetje omdat dit de "proefrit-auto" is en het bevalt prima. M.n. de adaptieve cruise control werkt perfect. Het zit lekker, rijdt fluisterstil zeker in EV modus. En iedereen vindt het ook een mooie auto.

  • Kees Duijn Schouten15-05-2017
   (8.6)

   Erg zuinige auto, 4 liter per 100 km is makkelijk haalbaar, cruise werkt zeer goed. Comfort is goed, auto is comfortabel en erg stil. Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel went snel net als alle andere luxe.

  • Yvonne 29-04-2017
   (10.0)

   Met deze temperaturen: heerlijk stoel- en stuurverwarming. De LKA werkt vooral op de snelweg perfect en de adaptive cruise control geeft een heel veilig gevoel. 100% tevreden!

  • Wim Brant08-04-2017
   (9.1)

   Rijd zins een maand de Ioniq F.E. hybride. Hele fijne auto en vooral zuinig bij gemiddeld gebruik. Conclusie: een aanrader. Zeker kwaliteit/prijs verhouding voor een ruime veilige middenklasser met veel aanwezige opties. ??n verbeter punt te noemen: remblokken dienen verbeterd te worden i.v.m. wat krakend geluid bij rustig remmen e/o rem loslaten bij optrekken v.d. auto. Volgens dealer wordt er naar een betere oplossing gekeken. Verder een top auto.

  • Fons Waals04-04-2017
   (9.7)

   Heb Toyota landcruiser, pajero en outlander gereden,deze auto is zeker zo comfortabel en Shell is hoogstwaarschijnlijk minder blij als ik met een gemiddeld verbruik van 1 op 20.7

  • Ren? Scheffers30-03-2017
   (8.9)

   Na ruim 36 jaar continu een verstokte Honda rijder te zijn geweest heb ik afgelopen week een definitieve overstap naar een Hyundai Ioniq Hybrid Premium gemaakt. Deze keus is gemaakt op prijs/kwaliteit, aantrekkelijk design, economie, DCT automatische aandrijflijn, zeer complete uitrusting met tal van veiligheidsvoorzieningen, NCAP 5 sterren crashtest, goede testrecensies van nationale en internationale autobladen en tal van design prijzen. Eindelijk een volwaardige hybride die er intern als een gewone maar zeer net afgewerkte auto uitziet. Hij rijdt werkelijk fantastisch, comfortabel, en in de ECO stand regelmatig volledig elektrisch. Ik ben er tot nu toe zeer tevreden mee. Geloof mij maar dat Hyundai deze klassebak een knockout uitdeelt aan, Kia, Toyota en Honda hybrids met hun wereldvreemd futuristisch design. Enkele verbeter-aandachtspunten: 1. Waarom wel een welkomstverlichting in de spiegel/portiergreep maar geen licht in het dashboardkastje? 2. Waar is de buitenspiegel verwarming? 3. De TomTom navigatiekaart loopt hopeloos achter. 4. Het infotainment werkt feilloos maar komt nooit terug in de pagina waarop ik het heb verlaten. 5. Een reservewiel/thuisbrengertje wordt als dure extra accessoire aangeboden maar zou eigenlijk standaard moeten zijn. Die compressortjes met een lekkagevulmiddel kosten je altijd een nieuwe band.