Top
Hyundai i30 Wagon
De nieuwe generatie
Incl. € 1.500,- Try and Buy bonus v.a. € 22.595,-
Bekijk alle prijzen
v.a. € 353,- / mnd
Private Lease
B

De ideale stationwagen

Met zijn prachtige vormgeving zorgt de Hyundai i30 Wagon voor opschudding in zijn segment. De ideale stationwagen voor jou en je gezin! De karakteristieke designelementen geven de Hyundai i30 Wagon een ranke en verfijnde uitstraling. De auto is een van de ruimste modellen in zijn klasse.

Acties

Let op! Geld lenen kost geld
Hyundai i30 wagon

Reviews

Hyundai Showroom

Onze verkoper over de
Hyundai i30 Wagon

De stationwagon opnieuw gedefinieerd

De nieuwe generatie van de Hyundai i30 Wagon is opnieuw ontworpen. Met zijn prachtige vormgeving zorgt hij voor opschudding in zijn segment.

Verfijnd.
Expressief.
Kenmerkend.

Prachtig geproportioneerd: Hyundai introduceert design van een ongekend niveau in dit segment.

Tijdloos design

De perfect uitgebalanceerde vormgeving van de carrosserie geeft de Hyundai i30 Wagon een ranke, verfijnde uitstraling.

Ranke vormgeving
Perfect uitgebalanceerd

De taps toelopende daklijn wordt nog eens benadrukt door de zilverkleurige dakrails, die het sportieve silhouet versterken.

Speed Limit Information Function (SLIF)

Altijd weten wat de snelheidslimiet is. SLIF toont de ter plaatse geldende maximumsnelheid op de zwevende display en op het overzichtscherm. Het systeem herkent met behulp van de frontcamera en de informatie van het navigatiesysteem verkeersborden en geeft de belangrijke informatie over de toegestane snelheid direct door aan de bestuurder.

Blind Spot Detection (BSD)

Hyundai helpt u alles in de gaten te houden. Met optische en geluidssignalen waarschuwt de BSD de bestuurder als een voertuig zich in de dode hoek van de auto bevindt.

Geeft je de ruimte

Het exterieur van de Hyundai i30 Wagon is een symbiose van strak vormgegeven oppervlakken en karakteristieke designelementen.

Full LED-koplampen

De opvallende LED-koplampen benadrukken de breedte van de auto en zorgen voor een technisch hoogwaardige uitstraling.Nieuw motorengamma

Je hebt de keuze uit drie krachtige en efficiënte motoren. De nieuwe 1.0 T-GDI-turbobenzinemotor levert 88 kW (120 pk), de 1.4 T-GDI-turbobenzinemotor 103 kW (140 pk).

Cascade-grille

Een opvallend front. De nieuwe generatie Hyundai i30 Wagon is voorzien van Hyundai’s nieuwe Cascade-grille. Het design is geïnspireerd op gesmolten staal dat naar beneden stroomt.LED-achterlichtunits

Zien en gezien worden. De kenmerkende horizontale lijnen van de achterlichtunits geven de Hyundai i30 Wagon een krachtige, stabiele uitstraling.

Je persoonlijke comfortzone

In de Hyundai i30 Wagon ervaar je een gevoel van kwaliteit, elegantie en ruimte. Het is méér dan een gevoel, want de nieuwe generatie i30 Wagon is echt een van de ruimste modellen in het segment.

Dual Clutch Transmission (DCT)

De nieuwe zeventrapsautomaat DCT biedt extra dynamiek en efficiency. Schakelen verloopt enorm snel, soepel en prettig. Er zijn twee programma’s: Normal en Sport.Zwevende
8-inchdisplay

De perfect onder handbereik van de bestuurder geplaatste high definition touchscreen lijkt te zweven boven het dashboard. Het innovatieve design geeft de multimedia-informatie optimaal weer in het blikveld van de bestuurder. Geniet van snelle toegang tot het infotainment- en navigatiesysteem, LIVE Services, Apple CarPlay en Android Auto (binnenkort leverbaar).

Automatische airconditioning

Met de automatische dual-zone airconditioning kunt de temperatuur voor bestuurder en voorpassagier apart instellen. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest.Armsteun voorin

Maak het jezelf gemakkelijk. De middenarmsteun voorin is in lengterichting verschuifbaar, zodat je de zitpositie kunt vinden die je het best past. Klap de deksel open en je hebt toegang tot een praktische bergruimte.

Bagageruimte van 602 liter inhoud

Praktisch en gemakkelijk in het gebruik – de achterklep biedt toegang tot de bagageruimte van maar liefst 602 liter.

In delen neerklapbaar (60:40)

De in ongelijke delen neerklapbare achterbankleuning (60:40) biedt de mogelijkheid lange voorwerpen te vervoeren én een of twee passagiers.

Bagageruimte van 1.650 liter inhoud

Klap de gehele achterbankleuning neer en de bagageruimte bedraagt maar liefst 1.650 liter.

Railsysteem in laadvloer

Wel zo makkelijk: uw bagage zet je snel en veilig vast met het slimme railsysteem in de laadvloer.


Middenarmsteun achterin met skiluik

De opening achter de middenarmsteun maakt het vervoeren van ski’s en andere lange voorwerpen eenvoudig – zelfs met vier mensen aan boord.


Geeft je de ruimte met rijplezier

Ontdek onze krachtige en efficiënte turbobenzinemotoren en turbodieselmotor. Gemaakt om je dynamisch rijplezier te bieden.

1.0 T-GDI Benzinemotor

De driecilinder 1.0 T-GDI is een gedownsizede turbobenzinemotor met 88 kW (120 pk) en 170 Nm koppel tussen 1.500 en 4.000 t.p.m. De motor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Max. vermogen
120pk
Max. koppel
170Nm
1.4 T-GDI Benzinemotor

De 1.4 T-GDI-turbobenzinemotor zorgt met zijn vermogen van 103 kW (140 pk) en 242 Nm koppel bij 3.700 t.p.m. voor dynamiek en snelle reacties op het gaspedaal. Deze motor is leverbaar in combinatie met een handmatig te bedienen zesversnellingsbak of de zeventraps DCT-transmissie.

Max. vermogen
140pk
Max. koppel
242Nm

Gemaakt om te koesteren wat je liefhebt

De Hyundai i30 Wagon is uitgerust met een omvangrijk pakket innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen. Daarop kun je vertrouwen als het gaat om bescherming van je kostbaarste bezit: de mensen die je liefhebt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Autonomous Emergency Braking (AEB)

  De frontcamera en radar aan de voorzijde van de nieuwe Hyundai i30 Wagon signaleren de vóór de auto rijdende andere voertuigen en eventueel overstekende voetgangers. AEB remt automatisch in noodgevallen om het risico van een aanrijding te beperken en de gevolgen van een eventuele aanrijding te beperken. AEB is standaard en reageert op de voorligger op basis van de informatie van de frontcamera en de optioneel leverbare radar, waarmee ook voetgangers worden opgemerkt.

 • Forward Collision Warning System (FCWS)

  FCWS signaleert via de frontcamera mogelijk risico op een frontale aanrijding. Het systeem waarschuwt in geval van gevaar de bestuurder. AEB maakt autonoom een noodstop om het risico van een zware aanrijding te verminderen of de gevolgen daarvan te beperken.

 • Adaptive Smart Cruise Control (ASCC)

  ASCC behoudt de vooraf ingestelde afstand tot de voorganger en past zo nodig de snelheid aan tot een vooraf ingestelde limiet. Ook in langzaam rijdend en stilstaand verkeer houdt ASCC de vooraf ingestelde afstand aan. Als de auto tot stilstand is gekomen, wordt de motor automatisch weer gestart als het verkeer weer op gang komt.

 • Lane Keeping Assist System (LKAS)

  LKAS draagt bij aan de veiligheid doordat het voorkomt dat de auto onbedoeld de rijbaan verlaat als de aandacht van de bestuurder verslapt. LKAS waarschuwt de bestuurder eerst nog met een optisch en een geluidssignaal, voordat het een stuurcorrectie uitvoert.

 • Blind Spot Detection (BSD)

  Sensoren in de achterbumper signaleren de nabijheid van voertuigen in de dode hoek van de auto. Dan licht een waarschuwingslampje op in de buitenspiegel aan de desbetreffende zijde van de auto. Zodra de bestuurder zijn richtingaanwijzer inschakelt aan de kant waar een voertuig zich in de dode hoek bevindt, klinkt er een geluidssignaal ter waarschuwing.

 • Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

  Zodra de bestuurder de achteruitversnelling inschakelt, signaleert Rear Cross Traffic Alert eventueel verkeer dat achter de auto van opzij nadert. Zo nodig geeft het systeem de bestuurder een waarschuwingssignaal.

 • AEB
 • FCWS
 • ASCC
 • LKAS
 • BSD
 • RCTA
 • END

Geeft je de ruimte en comfort

De Hyundai i30 Wagon is - om de rust in het elegante interieur te bewaken - uitgerust met talloze voorzieningen die de stress van het reizen verminderen.

Achteruitrijcamera
Elektronische handrem
Ventilatieopeningen achterin
Stoelen met geheugenfunctie
Achteruitrijcamera

Kijk uit naar achteruitrijden. De achteruitrijcamera schakelt automatisch in als je de achteruitversnelling inschakelt. Je kunt op het zwevende scherm precies zien waar je naartoe rijdt. Dynamische richtlijnen helpen je de juiste richting aan te houden, zodat je de auto perfect parkeert.

Elektronische handrem

Deze handrem is moeiteloos te bedienen en zorgt door zijn compactheid voor extra bergruimte in de middenconsole. De Auto Hold-functie houdt de remmen vast als de auto stilstaat en de bestuurder zijn voet van het rempedaal neemt. Daardoor rolt de auto niet onbedoeld van zijn plek. De remmen worden losgelaten zodra de bestuurder het gaspedaal intrapt.

Ventilatieopeningen achterin

Houd iedereen tevreden. De Hyundai i30 Wagon is voorzien van ventilatieopeningen achterin, zodat ook de achterpassagiers koel en fris blijven. De openingen zijn aangebracht in de achterzijde van de middenconsole; de achterpassagiers kunnen de stroming naar behoefte aanpassen.

Stoelen met geheugenfunctie

Precies zoals je het wenst – elke keer weer. Het Driver Position Memory System slaat niet alleen de instellingen van de bestuurdersstoel op, maar ook die van de buitenspiegel en de intensiteit van de verlichting van het instrumentenpaneel. Eén druk op de knop is voldoende om automatisch de instellingen voor bestuurder 1 of bestuurder 2 te kiezen.

Garantie

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai i30 Wagon wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s.

Alle Hyundai-modellen hebben een 5-jarige, onbeperkte kilometergarantie.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!
stel samen Stel je model samen e-brochure E-brochure aanvragen proefrit Proefrit maken acties Bekijk de acties offerte Offerte aanvragen contact Neem contact op
Videocall afspraak maken!